DAK Acélszerkezeti Kft

Infrastruktúra

Infrastruktúra

 

A DAK Acélszerkezeti Kft. jelenleg két telephelyen, több mint 15 000 m2 fedett területen folytatja gyártótevékenységét. Telephelyei egymással tökéletes összhangban működve ugyan, de 4-5 km távolságra helyezkednek el.

A két üzem (Sándorháza és a Horganyzó üzem) az irodaépülettel együtt mintegy 260 főnyi alkalmazottat foglalkoztat. A két üzem közötti fizikai távolság fejlett informatikai, kommunikációs csatornákkal került áthidalásra.

Horganyzó üzem

A tűzihorganyzó üzem könnyen megközelíthető, mert a Papírgyári útról nyíló 2. sz. ipari bejárattól mintegy 200 m-re helyezkedik el, az ISD Dunaferr Zrt ipari területén belül. Üzemünk legfőbb jellemzője országos szinten, hogy Magyarország egyik legnagyobb horganyzókádjával rendelkezünk, mely 12 000 x 1 100 x 1 800 mm technológiai méretű, és az egyszerre meríthető maximális tömeg 5 tonna. Tevékenységünket a nemzetközi előírásoknak, az MSZ EN 1461 sz. szabványoknak megfelelően végezzük, igény esetén ennek megfelelően szaktanácsadással állunk megrendelőink szolgálatára.

 

Acélszerkezet-gyártó üzem

Az acélszerkezet-gyártó üzem Sándorházán, Dunaújváros Székesfehérvár felé nyíló határától, így az M6-os autópályához közel, és a 6-os főúttól is mintegy 600 m-re fekszik a 62-es út mentén. Itt található irodaépületünk és készáru raktárunk is.
Acélszerkezet-gyártó üzemünkben a termelés egymást segítve, de egyidejűleg több csarnokban történik. Modern berendezéseinkkel egyedüli célunk, hogy gyors határidővel méretpontos szerkezeteket állítsunk elő. Gépparkunkkal és képzett szakembereinkkel lehetővé vált mindenféle acélszerkezeti elem legyártása egy optimális előállítási költség mellett.

 

 


© 2024 DAK Acélszerkezeti Kft.