DAK Acélszerkezeti Kft

Cégismertető

Cégismertető

 

Társaságunk a DAK Acélszerkezeti Kft., korábbi nevén Dunaferr Acélszerkezeti Kft. 1990-ben alakult a Dunai Vasmű tagvállalataként, mára azonban 100%-ban magyar tulajdonban lévő vállalat.

Fő profilunk a tűzihorganyzott épület acélszerkezeti elemek gyártása egyedi tervek alapján. Termelésünk jelentős részét teszik ki – több évtizedes együttműködések keretében – az osztrák exportra gyártott magas polcraktárak elemei, illetve a német exportra gyártott zsalu- és állványelemek. Gyártási palettánkon megtalálhatók a rácsos, illetve monopol szerkezetű antennatartó toronyszerkezetek, illetve a rácsos távvezetéktartó oszlopok is.

Cégünk legdinamikusabban fejlődő, és egyúttal legismertebb termékcsoportja a közutakhoz gyártott acélműtárgyak. Magyarországot járva úton–útfélen találkozhatunk az általunk gyártott és szerelt acél vezetőkorlátokkal, táblatartó portálszerkezetekkel, vadvédő hálókkal. E termékeket közel 40 éves gyártási tapasztalat birtokában folyamatosan fejlesztjük, korszerűsítjük, így ezeka termékek a legújabb európai normáknak is megfelelnek. Útkorlát rendszereink az EN ISO 1317 szabvány szerint tanúsítottak, CE jelöléssel rendelkeznek, és Európában a legkorszerűbbek közé tartoznak.

Vállalatunk szerves részeként működik tűzihorganyzó üzemünk, amely Magyarország egyik legnagyobb teljesítményű ilyen üzeme. A merítéses horganyzási technológiának köszönhetően az acélszerkezeti elemek széles skálájának felületvédelme válik nálunk kivitelezhetővé. A folyamatos, és szakszerű beruházásoknak köszönhetően maradéktalanul eleget tudunk tenni az MSZ EN 1461 szabvány szerinti tűzihorganyzási előírásoknak.

Vállalatunk folyamatos fejlődési mutatója, hogy évről évre azonos alkalmazotti létszámmal éri el növekedő gazdasági eredményeit. Gyártóüzemünkben sok éves átlagként 12-13 ezer tonna, túlnyomórészt horganyzott készárut állítottunk elő. Tűzihorganyzó üzemünkben éves szinten 12 ezer tonnát meghaladó acélszerkezet bérhorganyzását végeztük el. Az elmúlt években Magyarország útjaira közel 1 000 tonna portálszerkezetet és 500 000 m útkorlátot szállítottunk és helyeztünk el sokszor generálkivitelezőként.

Vállalatunk minőségirányítási rendszerét a Det Norske Veritas tanúsította az MSZ EN ISO 9001 szabvány szerint.

A DAK Acélszerkezeti Kft. partnerei megrendeléseinek fogadására nemcsak műszakilag, hanem gazdaságilag is készen áll. Az Európai Unióhoz való tartozás, a közbeszerzési eljárásokban való részvétel extra feltételeket támaszt a gazdaság szereplőivel szemben. Cégünk büszkén állítja, hogy minderre felkészült, és a változásokat folyamatosan követi. A DAK Acélszerkezeti Kft.-nek évek óta nincs adótartozása, és létrejötte óta vállalatunk szerepel az APEH pozitív adóslistáján.

Cégünk sándorházi üzemében, a Pálhalmai Agrospeciál Kft-vel együttműködésben, fogvatartotti munkáltatás zajlik.

Bővebb áttekintést termékeink és referenciáink között talál.


© 2024 DAK Acélszerkezeti Kft.