A DAK Acélszerkezeti Kft informatikai rendszerének és a humánpolitikai ellátórendszerének fejlesztése

 

1.)         

Projekt neve, azonosítószáma:

A DAK Acélszerkezeti Kft informatikai rendszerének fejlesztése és a humánpolitikai ellátórendszerének fejlesztése

GOP-2.1.1-11/A-2011-2411

 

2.)

Projekt rövid bemutatása:

A társaság jelen projekt keretében informatikai rendszerének és a humánpolitikai ellátórendszerének fejlesztésére pályázott és nyert el támogatást. A projekt összes elszámolható költsége Ft, az elnyert vissza nem térítendő támogatás Ft.

A kiélezett piaci versenyben sikeresen csak informatikailag megfelelően támogatott vállalkozás szerepelhet, ezért A DAK Acélszerkezeti Kft az adminisztratív és szellemi foglalkoztatású alkalmazottak informatikai eszközeinek lecserélése mellett döntött. A meglévő eszközök már nem alkalmasak biztonságos zavarmentes üzemelésre. A beruházással el kívánjuk érni, hogy a az 5-6 éves informatikai rendszer felzárkózzon a piaci igényekhez, az adatátvitel és az adatbiztonság pedig megfeleljen az elvárásoknak. Ennek keretében lecserélésre kerül a szerver, 30 db számítógép, 3 db nyomtató és a hozzájuk kapcsolódó szoftverek.

Ezzel párhuzamosan a munkavállalók részére meleg étkeztetési lehetőség kialakításhoz konyhatechnológiai fejlesztést végzünk egy elektromos sütő és mosogatógép beszerzésével. A szélesebb körű béren kívüli juttatások biztosításával növelni kívánjuk a dolgozók megelégedettségét, elkötelezettségét.

 

3.)

Kedvezményezett neve, elérhetősége:

Cég neve: DAK Acélszerkezeti Kft.

Cég székhelye: 2400 Dunaújváros, Sándorháza hrsz. 052/11/B

Kapcsolattartó: Tarány Gábor ügyvezető

Telefonszám, e-mail: +36-25/511-612, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Projekt megvalósítási helyszíne: 2400 Dunaújváros, Vasmű tér 1-3., 2400 Dunaújváros, Sándorháza hrsz. 052/5/C, 052/5/G

 

4.)

Közreműködő Szervezet neve, elérhetősége:

KSZ neve: Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt.

KSZ címe: 1139 Budapest, Váci út 83. (Center Point 2. Irodaház)

Telefonszám, e-mail: 40/200-617, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

5.)

Hiperhivatkozás a www.magzrt.hu és a www.nfu.hu oldalakra.


© 2024 DAK Acélszerkezeti Kft.